Contacteer ons

Op zoek naar een boekhouder? In Genk? Reken op SSV Accountants

Ben je op zoek naar een boekhouder? Genk is waar je gevestigd bent? SSV Accountants is jouw huis van vertrouwen voor boekhouding en fiscaliteit op mensenmaat. Al meer dan 50 jaar lang bouwen we elke dag opnieuw aan een goed persoonlijk contact met al onze klanten. Nauw samenwerken en vertrouwensrelaties op lange termijn, daar draait het hier om.

En we leveren natuurlijk ook perfect werk als het op je boekhouding aankomt. Onze boekhouders hebben stuk voor stuk jaren ervaring en weten dus wat nodig is om jouw boekhouding tot in de puntjes te verzorgen. Wil je graag je winst optimaliseren? Wil je weten of fiscale optimalisaties mogelijk zijn? Onze boekhouders helpen je graag.

SSV Accountants: boekhouden op maat van jouw onderneming

Bij SSV Accountants werken we uitsluitend op maat. De eerste stap in de richting van een duurzame samenwerking is hier dan ook altijd een gesprek om jou te leren kennen. We willen weten wat jij belangrijk vindt en wat je doelstellingen en prioriteiten zijn. En we zijn natuurlijk ook altijd benieuwd naar je onderneming.

Voor ons gaat boekhouden immers over meer dan de naakte cijfers. Het gaat ook over meedenken met jou als ondernemer, over samenwerken, persoonlijk contact, en vooral over hoe wij jouw werk kunnen vergemakkelijken. Onze aanpak? Die bepalen we samen met jou, helemaal op maat van jouw behoeften als ondernemer.

SSV Accountants: alle ruimte om te ondernemen

Bij SSV Accountants willen we dat je alle ruimte hebt om je focussen op ondernemen, je zaak laten groeien, creatief zijn…

Efficiënte en duidelijke communicatie staan daarom bovenaan ons eigen prioriteitenlijstje, net zoals digitalisatie trouwens. We kiezen bewust voor mensentaal in al onze communicatie. Dat loopt vlotter en bovendien weet jij zo altijd perfect waar wij mee bezig zijn. We zorgen trouwens ook voor snelle en doeltreffende rapporten die we maken met Silverfin. Zo heb je altijd snel een overzicht van de financiële situatie in je onderneming.

Is er toch iets niet duidelijk of heb je misschien een vraag waar je snel een antwoord op wil? Dan bel je gewoon even je eigen vaste boekhouder bij ons. Hij of zij kent je bedrijf, weet wat jij belangrijk vindt en denkt voortdurend mee over manieren om jouw werk te verlichten.

Wat we zoal kunnen doen voor jou?

  • We verzorgen je algemene boekhouding van A tot Z: facturen verwerken, je BTW-aangiftes verzorgen, je jaarrekening opmaken, je persoonlijke en vennootschapsbelastingen, …
  • We staan je bij met juridisch advies op maat: welke bedrijfsvorm kiezen? Aan welke verplichtingen en reglementering moet je voldoen en hoe doe je dat? Een moeilijke personeelskwestie? Wij helpen je graag.
  • Fiscaal advies nodig? Met winstoptimalisaties, fiscale optimalisaties en ander fiscaal advies, zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk belasting betaalt.
  • We geven startende ondernemers een vliegende start met startersbegeleiding op maat. Hulp nodig bij de oprichting van je onderneming? Een partner nodig voor je inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de aanvraag van je ondernemingsnummer, de inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds, de opmaak van je fincancieel plan? Wij staan steeds voor je klaar.
boekhouder Genk

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

SSV Accountants: jouw lokale specialist voor boekhouden en fiscaliteit

Bij SSV Accountants houden we van boekhouden en we zijn er ook goed in, steengoed zelfs. En we zijn ook specialist in fiscaliteit. We zouden er uren kunnen over vertellen maar we houden meer van een directe, no-nonsens aanpak.

Hoe gaat het trouwens? Heb je zin in een koffie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak. Voor de koffie. Maar vooral ook als je op zoek bent naar een boekhouder Genk. Neem je ook alvast wat cijfers mee? Dan bekijken we samen wat we voor jou en je onderneming kunnen doen. Tot binnenkort?

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Algemene boekhouding

Jouw boekhouding regelen we tot in de puntjes, zodat jij je kunt concentreren op de essentie: jouw onderneming.

Advies voor starters

Van plan om uit de startblokken te schieten? Wij helpen je graag, zodat je van in het begin de juiste keuzes maakt als ondernemer.

Fiscaal advies

Van standaard fiscale verplichtingen tot slimme optimalisaties: wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Juridische ondersteuning

We nemen ook graag de juridische formaliteiten voor onze rekening. Het resultaat? Advies in mensentaal.

Meer weten?