Contacteer ons

Je zoekt een boekhouder Gent?

Vertrouw op SSV Accountants

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare boekhouder in Gent? SSV Accountants bestaat al meer dan 50 jaar en in die tijd hebben we een stevige reputatie opgebouwd als lokale specialist in boekhouding en fiscaliteit.

Onze boekhouders hebben stuk voor stuk jaren ervaring in de sector en weten perfect wat voor jou belangrijk is . Ze zorgen met andere woorden niet alleen perfect voor je boekhouding, ze denken ook mee met jou als ondernemer. Je winst optimaliseren, fiscale optimalisaties, … Wij zorgen voor advies op maat en staan altijd klaar om jouw werk als ondernemer eenvoudiger te maken. Kortom, met SSV Accountants kun jij je volop concentreren op ondernemen want dat is waar het uiteindelijk om draait.

Persoonlijk, in vertrouwen en op maat

SSV Accountants staat voor een persoonlijke aanpak en correct en vooral duidelijk advies op maat van jouw onderneming.

We pakken de dingen graag gestructureerd en efficiënt aan. Wanneer je ons om juridisch advies vraagt, dan gaan we niet alleen op zoek naar het beste antwoord, we beantwoorden je vraag ook in mensentaal. Zo weet je snel en eenvoudig precies wat je kunt verwachten van de voorgestelde oplossing. Voor we op zoek gaan naar een oplossing beginnen we trouwens steevast met een grondige analyse van je juridische vraagstuk.

Efficiënt, digitaal, ondernemend. SSV Accountants

Van jouw bedrijf een succes maken? Daar werken we heel graag aan mee. We zijn natuurlijk in de eerste plaats boekhouders en dus zorgen we er vooral voor dat je boekhouding tot in de puntjes verzorgd is. Met Silverfin maken we snelle en doeltreffende rapporten zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in je onderneming zowel op fiscaal als op financieel vlak.

Je kent je eigen vaste boekhouder persoonlijk en dus is het eenvoudig om hem snel te contacteren voor vragen of extra advies. Hij of zij weet perfect wat jij belangrijk vindt en denkt voortdurend mee over manieren om jouw werk te verlichten. We zetten daarvoor in op efficiënte communicatiekanalen, digitalisatie en nog tal van andere zaken. Het doel? We willen zorgen dat jij volop kan concentreren op het belangrijkste aspect van je zaak: ondernemen.

Onze diensten?

  • Algemene boekhouding: facturen verwerken, je BTW-aangiftes verzorgen, je jaarrekening opmaken, je persoonlijke en vennootschapsbelastingen, …
  • Juridisch advies: Welke bedrijfsvorm is voor jou het interessantst? Aan welke verplichtingen en reglementering moet je voldoen en hoe doe je dat? Een moeilijke personeelskwestie? Wij zorgen voor advies op maat.
  • Fiscaal advies: Met winstoptimalisaties, fiscale optimalisaties en ander fiscaal advies, zorgen we ervoor dat je minder belasting betaalt.
  • Begeleiding van startende ondernemers: Startende ondernemers helpen we graag bij de oprichting van hun onderneming. We zorgen voor hun inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de aanvraag van hun ondernemingsnummer, de inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds, … Is er eigenlijk al een financieel plan?
Boekhouder Gent

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

SSV Accountants? Welkom in de familie!

Een nauwe samenwerking, een goed persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen, … Daar werken we elke dag aan. Veel meer dan een klant ben je hier een partner, een lid van onze uitgebreide SSV Accountants familie.

Wil je zelf ook deel uitmaken van deze familie? Of ben je gewoon op zoek naar een steengoede boekhouder in Gent? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak en kom gewoon eens praten in ons kantoor in Gent. Dan bespreken we samen wat wij voor jou en je onderneming kunnen doen. Zullen we de koffie alvast klaar zetten?

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Algemene boekhouding

Jouw boekhouding regelen we tot in de puntjes, zodat jij je kunt concentreren op de essentie: jouw onderneming.

Advies voor starters

Van plan om uit de startblokken te schieten? Wij helpen je graag, zodat je van in het begin de juiste keuzes maakt als ondernemer.

Fiscaal advies

Van standaard fiscale verplichtingen tot slimme optimalisaties: wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Juridische ondersteuning

We nemen ook graag de juridische formaliteiten voor onze rekening. Het resultaat? Advies in mensentaal.

Meer weten?