Contacteer ons

Boekhouder Wetteren nodig?

SSV Accountants tot je dienst! Je bent ondernemer in Wetteren? En je bent op zoek naar een betrouwbare boekhouder in Wetteren? SSV Accountants is al meer dan 50 jaar de lokale specialist in boekhouding en fiscaliteit. Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren boekhouders met een oog voor waar het echt om draait: om jou dus. En je bedrijf uiteraard.

Je vindt hier niet alleen een steengoede boekhouder, je komt hier ook terecht bij iemand die je boekhouding tot in de puntjes verzorgt en die meedenkt met jou als ondernemer. Vertrouwensrelaties, persoonlijk contact en vooral jouw werk gemakkelijker maken. Daar werken wij aan, elke dag opnieuw. Kortom, we willen dat jij je volop kunt focussen op wat je graag doet.

Jouw boekhouding op maat

Bij SSV Accountants werken we enkel op maat. We nemen hier de tijd om jou te leren kennen, als mens en vooral als ondernemer. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we na wat jouw eigen behoeften en verwachtingen zijn als ondernemer. We bekijken samen wat jouw eigen doelstellingen en prioriteiten zijn. En op basis daarvan werken we een pakket diensten uit dat helemaal is afgestemd op wie jij bent.

Het draait hier uiteraard wel om de cijfers. We zijn tenslotte boekhouders. In Wetteren en wijde omgeving en zelfs ver daarbuiten, zorgen we er dus in de eerste plaats voor dat je boekhouding klopt en dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. En je kunt natuurlijk ook op ons rekenen voor heel wat andere diensten.

SSV Accountants: Ondernemers. Net als jij.

Onze onderneming? Dat is die van jou. Samen met jou gaan we dagelijks aan de slag om van jouw onderneming een succes te maken. Als boekhouders willen we midden in jouw bedrijf staan. We willen begrijpen wat er leeft in jouw onderneming, weten wat onze klanten bezighoudt. We willen inzicht in jouw doelstellingen en waarden. Persoonlijk contact, vertrouwensrelaties en samenwerken staan hier dan ook centraal. Binnen ons eigen vakgebied gaan we voor jou op zoek naar oplossingen en manieren om jouw doelen te bereiken.

En we zorgen er natuurlijk voor dat jij daarbij zo weinig mogelijk werk hebt. Om jouw leven gemakkelijker te maken zetten we in op efficiënte communicatiekanalen, digitalisatie en nog veel meer.

We kiezen bewust voor gewone mensentaal. Je hoeft echt geen boekhouder te zijn om onze communicatie te begrijpen. We zorgen ervoor dat je perfect weet waar wij mee bezig zijn voor jouw zaak.

Ons aanbod?

  • Algemene boekhouding: We verwerken je facturen, zorgen voor je BTW-aangiftes, vullen je belastingen in en staan in voor het indienen ervan. En we nemen uiteraard ook je jaarrekening voor onze rekening.
  • Juridisch advies: Welke bedrijfsvorm is voor jou het interessantst? Welke documenten en aanvragen zijn nodig om te voldoen aan de regels? Heb je misschien hulp nodig ivm een moeilijke personeelskwestie? Reken op SSV Accountants
  • Fiscaal advies: Minder belasting betalen? Met winstoptimalisaties, fiscale optimalisaties en ander fiscaal advies, zorgen we er voor dat je belastingschuld steeds beperkt blijft tot het absolute minimum.
  • Begeleiding van startende ondernemers: Ondernemers alle kansen geven. Daar draait het voor ons om. Ben je een startend ondernemer? Dan helpen we je graag met tips over de oprichting van een onderneming. We zorgen voor je inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de aanvraag van je ondernemingsnummer, de inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds, … En we helpen je een financieel plan opstellen.
Boekhouder Wetteren

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

SSV Accountants: Jouw vertrouwen verdienen, dat doen wij elke dag

Onze boekhouders staan altijd tot je dienst. Een nauwe samenwerking, een goed persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen, … Het zijn zaken waar wij elke dag opnieuw aan werken met als doel van jouw onderneming een succes te maken. Ook voor jou?

Ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder? Wetteren is waar je onderneming zich bevindt? Kom eens praten. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Als jij dat wil, bekijken we ook alvast even je cijfers. Dan heb je meteen een beeld van wat wij voor jou kunnen doen. Tot binnenkort?

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Algemene boekhouding

Jouw boekhouding regelen we tot in de puntjes, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste: ondernemen.

Advies voor starters

Van plan om uit de startblokken te schieten? Wij helpen je graag, zodat je van in het begin de juiste keuzes maakt als ondernemer.

Fiscaal advies

Van standaard fiscale verplichtingen tot slimme optimalisaties: wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Juridische ondersteuning

We nemen ook graag de juridische formaliteiten voor onze rekening. Het resultaat? Advies in mensentaal.

Meer weten?