Contacteer ons

Ben je op zoek naar een boekhouder Zele?

Je bent als ondernemer op zoek naar een boekhouder? Zele is je vestigingsplaats? Dan vind je bij ons niet alleen een oerdegelijke en ervaren boekhouder, je vindt hier een partner waarmee je een vertrouwensrelatie opbouwt op lange termijn. Of je nu een startend of een ervaren ondernemer bent, onze aanpak is dezelfde.

Elke ondernemer krijgt hier zijn eigen contactpersoon, pardon boekhouder, die zorgt voor de broodnodige cijfers en binnen zijn en ons vakgebied meedenkt met jou als ondernemer. “We go the extra mile” is hier geen holle slogan maar we schreeuwen dat liever niet van de daken. We hebben het meer voor de directe no-nonsens-aanpak. Zonder overbodige blabla.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bij SSV Accountants sta jij centraal en je onderneming natuurlijk ook. Je vindt bij ons dus geen standaardaanbod van diensten maar wel een pakket op maat dat helemaal is afgestemd op jouw eigen behoeften als ondernemer. Voor we er aan beginnen, gaan we dus eerst in gesprek met jou. Zo leren we elkaar kennen en komen we te weten waar jouw prioriteiten liggen. Kortom, we leggen de fundamenten voor een vertrouwensrelatie op lange termijn.

We zijn natuurlijk wel boekhouders. In Zele en wijde omgeving en ook daarbuiten zijn onze taken altijd wel min of meer dezelfde. Wat we voor jou doen is dus wel opgebouwd uit een heel aantal standaard onderdelen maar we leggen uiteraard wel onze eigen accenten.

Al meer dan 50 jaar huis van vertrouwen

SSV Accountants is al meer dan 50 jaar actief. Er is veel veranderd in al die jaren maar onze bedrijfswaarden zijn nog steeds dezelfde. We kiezen voor persoonlijk contact in een directe 1 op 1 relatie. Als ondernemer weet je perfect wie hier bezig is met jouw zaak en je kunt die ook direct contacteren. Wederzijds vertrouwen staat hier centraal en daar bouwen we ook dagelijks aan.

Ons streefdoel is nog altijd identiek: we willen jouw werk zo gemakkelijk mogelijk maken. We zorgen er met andere woorden dat jij zo min mogelijk tijd dient te besteden aan je boekhouding. We zetten daarvoor in op efficiënte communicatiekanalen, op digitalisatie en nog veel meer. Zonder toeters en bellen dan wel. We zorgen dat je perfect weet waar wij mee bezig zijn voor jouw zaak. We kiezen bewust voor gewone mensentaal. Ons vakjargon laten we achterwege. Je hebt hier geen kennis van boekhouden nodig als je ons wilt begrijpen. Indruk maken doen we wel met ons werk.

Wat we zoal doen?

  • Algemene boekhouding: van de verwerking van je facturen tot je BTW-aangifte, van het indienen van je persoonlijke en vennootschapsbelastingen tot je jaarrekening en meer…
  • Juridisch advies: van de keuze van je bedrijfsvorm tot het opmaken van officiële documenten en aanvragen om te voldoen aan de verplichte reglementering, personeelszaken, …
  • Fiscaal advies: winstoptimalisaties, fiscale optimalisaties en ander fiscaal advies. We zorgen er steeds voor dat je zo min mogelijk belasting betaald.
  • Begeleiding van startende ondernemers: tips over de oprichting van een onderneming, de inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de aanvraag van je ondernemingsnummer, de inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds, een financieel plan opstellen, …
boekhouder Zele

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

SSV Accountants: kom eens praten

Ben je op zoek naar een boekhouder? In Zele? Kom dan zeker eens vrijblijvend kennismaken in ons kantoor in Zele. We zijn benieuwd naar wie je bent als ondernemer en als mens. Mocht je dat willen, duiken we ook met plezier al even in wat cijfers van jullie.

Tenslotte is dat wat we het liefste doen: samen met jou bekijken hoe we ook jou en je onderneming van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak. We maken heel graag tijd voor je vrij! Tot binnenkort?

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Algemene boekhouding

Jouw boekhouding regelen we tot in de puntjes. Zo kun jij je concentreren op de essentie: jouw onderneming.

Advies voor starters

Wil je een eigen zaak opstarten? Wij helpen je graag, zodat je van in het begin de juiste keuzes maakt als ondernemer.

Fiscaal advies

Van standaard fiscale verplichtingen tot slimme optimalisaties: wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Juridische ondersteuning

We nemen ook graag de juridische formaliteiten voor onze rekening. Het resultaat? Advies in mensentaal.

Meer weten?