Contacteer ons

Boekhouder voor starters gezocht?
Welkom bij SSV Accountants

Bij SSV Accountants vinden we dat ondernemerschap moet gestimuleerd worden. We dragen dan ook graag ons steentje bij om jouw zaak alle kansen op slagen te geven. Ben je een startende ondernemer? Overweeg je de stap te zetten naar een zelfstandige zaak in hoofd- of in bijberoep? Kom dan eens praten.

We zijn immers zoveel meer dan een boekhouder voor starters. Je kunt ook op ons rekenen om je te begeleiden bij de opstart van je nieuwe zaak.

Startend ondernemer? Jouw zaak klaar voor de start

Als je een eigen onderneming wilt starten dan komt daar heel wat bij kijken. Een mooie droom en een schitterend idee zijn natuurlijk cruciaal maar er zijn ook tal van belangrijke vragen die moeten beantwoord worden. Kies je voor een eenmanszaak of een vennootschap? Hoe stel je een financieel plan op? Aan welke wettelijke formaliteiten moet je voldoen? Ben je BTW-plichtig? Hoeveel sociale bijdragen moet je betalen? Hoe registreer je je onderneming? …

Boekhouding op mensenmaat

Als potentiële ondernemer heb je wellicht niet de broodnodige kennis in huis om al je vragen te beantwoorden. En als je op zoek gaat naar antwoorden, levert dat een overvloed aan (soms tegenstrijdige) informatie op. Het betekent helaas maar al te vaak dat mensen afhaken en hun jarenlange droom opgeven.

Bij SSV Accountants willen we jouw droom alle kansen op slagen geven. Samen met jou zoeken we de beste antwoorden en oplossingen en geven jouw onderneming alvast een solide startbasis.

We kunnen je onder andere helpen met onderstaande zaken:

  • Keuze tussen eenmanszaak en vennootschap
  • Opstellen financieel plan
  • Begeleiding bij notariële akte voor oprichting vennootschap
  • Publicatie oprichtingsakte in Belgisch Staatsblad
  • Inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen
  • Aanvragen ondernemingsnummer
  • Inschrijving bij sociaal verzekeringsfonds

Als boekhouders richten we ons natuurlijk vooral op de financiële kant van je zaak. We verzorgen met plezier je boekhouding van A tot Z. We vullen je belastingaangiftes in, helpen je met fiscaal advies, maken je jaarrekening op, zorgen voor winstoptimalisatie, staan in voor de BTW-berekening, …

Heb je vragen in verband met personeelskwesties, loonpakketten en de invloed op personenbelasting, verzekeringen, investeringen, financiering, … ? Reken op ons voor advies op maat. Zelfs voor eventuele juridische ondersteuning kun je bij ons terecht.

Met onze meer dan 50 jaar ervaring zijn we de geknipte boekhouder voor starters. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor het opstellen van je financieel plan en alle bovenstaande zaken, je kunt bij ons ook rekenen op een nauwkeurige opvolging van je zaak.

Via tussentijdse rapporten, gemaakt via Silverfin, heb je steeds een duidelijk beeld over de financiële en fiscale situatie van jouw startende onderneming. En wij natuurlijk ook. Zo kunnen we op elk moment kijken welke keuzes voor jou de fiscaal interessantste zijn.

Boekhouder voor starters

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

Welkom in de familie van SSV Accountants

Ben je op zoek naar een boekhouder voor starters? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van de allereerste stappen richting je eigen zaak tot een succesvolle zaak, je kunt altijd rekenen op SSV Accountants uit Gent, Genk of Zele.

Je komt hier trouwens terecht in een ruime familie ondernemers. Allemaal appreciëren ze vooral het persoonlijke contact, onze directe en no-nonsense aanpak en ons voortdurende streven naar efficiëntiewinst voor hun en hun bedrijf.

Zin om ook deel uit te maken van onze familie? Contacteer ons vrijblijvend of kom gewoon langs in een van onze kantoren. Dan gaan we samen met jou na hoe we jou kunnen helpen. Tot binnenkort?

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Algemene boekhouding

We  regelen je boekhouding tot in de puntjes. Zo kun jij je  concentreren op het belangrijkste: jouw onderneming.

Juridische ondersteuning

We nemen ook graag de juridische formaliteiten voor onze rekening. Het resultaat? Advies in mensentaal.

Fiscaal advies

Van standaard fiscale verplichtingen tot slimme optimalisaties: wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Meer weten?