Contacteer ons

Juridisch advies op maat?

Bij SSV Accountants vinden we dat een ondernemer in de eerste plaats moet kunnen bezig zijn met ondernemen. Doen wat je goed doet, daar draait het bij ons om. En zelf zijn we dus goed in boekhouden en alle juridische aspecten van het ondernemen.

Ben je op zoek naar juridisch advies voor je onderneming? Wij helpen je graag met advies op maat van jouw specifieke situatie.

Het beste advies in mensentaal

SSV Accountants staat voor een persoonlijke aanpak en correct en vooral duidelijk advies op maat van jouw onderneming.

We pakken de dingen graag gestructureerd en efficiënt aan. Wanneer je ons om juridisch advies vraagt, dan gaan we niet alleen op zoek naar het beste antwoord, we beantwoorden je vraag ook in mensentaal. Zo weet je snel en eenvoudig precies wat je kunt verwachten van de voorgestelde oplossing. Voor we op zoek gaan naar een oplossing beginnen we trouwens steevast met een grondige analyse van je juridische vraagstuk.

SSV Accountants: juridisch advies en meer

Of je nu hulp nodig hebt bij de opstart van je onderneming, nood hebt aan juridisch advies in verband met het dagdagelijks beleid binnen je organisatie, of op zoek bent naar een fiscale optimalisatie van je bedrijf, onze aanpak is steeds dezelfde.

Denk je er misschien over na een vennootschap op te richten en kan je wel wat hulp gebruiken bij de oprichting ervan? Wil je misschien hulp bij een herstructurering? Heb je een huurcontract of een ander soort overeenkomst nodig? Wij staan je graag bij met raad en daad voor al je juridische vraagstukken.

SSV Accountants is jouw betrouwbare partner voor juridisch advies en tal van andere diensten. Zo kun je bij ons ook terecht voor:

Wist je trouwens dat starters bij ons kunnen rekenen op een begeleidingspakket om hun nieuwe zaak een vliegende start te geven?

Onze doelstelling is steeds dezelfde, al meer dan 50 jaar lang: ondernemers alle tijd en ruimte geven om zich te kunnen focussen op het ondernemen.

Voor ons is een ondernemer geen klant maar een partner, een lid van onze uitgebreide SSV Accountants familie. We willen dat jouw zaak kan bloeien en groeien en daar dragen we op onze eigen manier graag een steentje aan bij.

juridisch advies

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

Juridisch advies nodig? Contacteer SSV Accountants

Bij SSV Accountants staan jij en je bedrijf centraal. Of je nu juridisch advies zoekt of gewoon op zoek bent naar een steengoede en vooral betrouwbare boekhouder, bij SSV Accountants vind je de partner die je zoekt.

Benieuwd wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Contacteer ons in Gent, Genk of Zele en stel je vraag. Of maak gewoon een afspraak en kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zorgen alvast voor de koffie.

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Algemene boekhouding

Jouw boekhouding regelen we tot in de puntjes, zodat jij je kunt concentreren op de essentie: jouw onderneming.

Advies voor starters

Van plan om uit de startblokken te schieten? Wij helpen je graag, zodat je van in het begin de juiste keuzes maakt als ondernemer.

Fiscaal advies

Van standaard fiscale verplichtingen tot slimme optimalisaties: wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Meer weten?