Contacteer ons

Je algemene boekhouding? SSV Accountants

Als ondernemer weet je het natuurlijk wel: je algemene boekhouding heeft heel wat om het lijf. Er zijn tal van verplichtingen en reglementen en die zijn ook lang niet even duidelijk of zijn onderhevig aan voortdurende aanpassingen.

Je bespaart dan ook heel wat tijd als je het werk overlaat aan de specialisten van SSV Accountants. Wij zorgen er immers voor dat je boekhouding altijd perfect in orde is en bovendien doen we regelmatig een grondige controle om na te gaan of optimalisaties mogelijk zijn.

50 jaar ervaring tot je dienst

Bij SSV Accountants is het ons doel om jouw werk te verlichten. We willen dat jij je volledig kunt toeleggen op de leiding, uitbouw en de creatieve aspecten van je zaak. De rest nemen wij graag voor onze rekening, tenminste toch als het over financiële zaken gaat.

Dat doen we trouwens al meer dan 50 jaar. We zijn dan ook echte experts in boekhouding en fiscaliteit. Je facturen verwerken, je BTW-aangifte opmaken en tijdig indienen, je belastingaangiftes invullen, zorgen voor winstoptimalisaties, fiscaal advies … Reken op ons.

SSV Accountants: boekhouder en meer

We zijn natuurlijk in de eerste plaats boekhouders. We verzorgen dus je algemene boekhouding tot in de puntjes zorgen dat je in orde bent met alle mogelijke formaliteiten.

Met de rapporteringstool Silverfin maken we snelle en duidelijke rapporten waarmee je steeds op de hoogte bent van de ontwikkelingen in je bedrijf, zowel op fiscaal als op financieel vlak.

We rekenen voor je uit welke BTW-voorschotten je eventueel kunt doen om je BTW-schuld efficiënt te spreiden over je boekjaar. Mocht je veel intracommunautaire verrichtingen doen, dan zorgen wij voor het indienen van je intracommunautaire listing.

Onze dienstverlening gaat echter verder. Als ondernemer kun je ook voor heel wat andere zaken bij ons terecht:

We zien onszelf niet louter als boekhouder maar als partner van jou als ondernemer. We willen dat jij alle tijd en ruimte hebt om van jouw zaak een succes te maken.

En dat geldt ook als je startend ondernemer bent. Ben je zelf momenteel een zaak aan het opstarten? Kom dan eens praten. We helpen je graag met

  • Tips over de oprichting van een onderneming
  • De inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen
  • De aanvraag van een ondernemingsnummer
  • De inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds
  • Het opstellen van een financieel plan

Zelfs als je graag zelf instaat voor je eigen boekhouding, helpen we je graag. We leggen ons dan meer toe op controle en ondersteuning van de boekhouding en staan je bij met fiscaal en juridisch advies.

Kun je wel wat hulp gebruiken voor die ingewikkelde personeelskwestie, de berekening van loonpakketten en de invloed op personenbelasting, verzekeringen, investeringen, financiering, … ? Reken op ons voor advies op maat.

algemene boekhouding

Wil je de boekhoudkundige puntjes op de i laten zetten?

SSV Accountants: jouw betrouwbare partner

Bij SSV Accountants in Gent, Genk en Zele zijn we er voor jou. Je bent hier geen klant maar eerder een partner. Maar je bent hier wel koning. We werken hier aan vertrouwensrelaties, ook en vooral op lange termijn. We doen dat met een persoonlijke en efficiënte aanpak en we beheren je algemene boekhouding alsof we bezig zijn met onze eigen zaak. We zorgen dus niet alleen voor de cijfers die je nodig hebt, je eigen contactpersoon vertelt je ook hoe en waar de dingen eventueel beter kunnen.

We kunnen nog wel even doorgaan eigenlijk. We zijn nu eenmaal enthousiast bezig met ons vak. Misschien is het gewoon beter dat je even langskomt in ons kantoor. Dan leggen we je haarfijn uit wat we precies bedoelen. Als je dat wil, bekijken we ook alvast even wat we voor jouw zaak kunnen betekenen. Nieuwsgierig? Contacteer ons vrijblijvend voor een babbel. Wij zorgen alvast voor koffie. Tot binnenkort?

Hulp nodig met een van deze boekhoudkundige zaken?

Starters, vrij beroepers, consultants, managers, industriële ondernemingen, aannemers, kleine zelfstandige, particulieren … Waarin jij je ook specialiseert, wij specialiseren ons graag in jouw boekhoudkundige administratie.

Personenbelasting

Jawel, je kunt bij ons ook terecht voor het invullen van de personenbelasting en andere formaliteiten.

Juridische ondersteuning

We nemen ook graag de juridische formaliteiten voor onze rekening. Het resultaat? Advies in mensentaal.

Fiscaal advies

Wij geven belastingadvies voor particulieren en bedrijven. Voldoen aan je fiscale verplichtingen? Minder belasting betalen? Reken op ons.

Advies voor starters

Wil je een nieuwe zaak opstarten? Wij helpen je graag, zodat je van in het begin de juiste keuzes maakt als ondernemer.

Meer weten?